OLK 2013: Verslag en foto’s

Op 6 april waren de Open Limburgse Kampioenschappen 2013 (OLK 2013) in Roermond. Bij deze de uitslag, de verslagen van diverse media en de foto’s.

Uitslag

uitslagen

Foto’s

(PhotoCord Fotografie Roermond)

Persbericht


PERSBERICHT
Roermond, 16 april 2013

Revival Open Limbugse!
Na eerste versie in 2006, weer terug op de kalender.

Wim Steurbaut en Mery Kriger Munis
Overall-winnaars Open Limburgse kampioenschappen Bodybuilding & Fitness

Wim Steurbaut uit Aardenburg en Mery Kriger Munis uit Capelle aan den Ijssel zijn op 6 april 2013 tijdens de Open Limburgse kampioenschappen bodybuilding & fitness (C-klasse, IFBB Nederland) tot overall winnaars uitverkoren in Congrescentrum Het Forum in Roermond.
Wim stond knetterhard op het podium en zette zijn overwinningsreeks voort na zijn zege tijdens de Juliette Bergmann Cup.

Er stonden 60 atleten uit Nederland en Belgie op het podium .

De oudste deelnemer was Master Bram Pfeiffer, 55 jaar hij won de klasse tot 80 kg!

Tijdens deze wedstrijd werd ook Nederlands kampioene Bodyfitness Lesley Barents (Venray) gehuldigd. Zij werd onlangs, tijdens de fameuze Arnold Schwarzenegger Classic in Columbus, Ohio (VS), 4e in een internationaal top deelnemers veld.

Het Congrescentrum Het Forum in Roermond was geheel uitverkocht. Gastposeurs Khalid Almohsinawi en rising star Michael Muzo zette de zaal oorverdovend op zijn kop.

Het is de bedoeling om van de Open Limburgse Kampioenschappen een jaarlijks Bodybuilding, fitness en krachtsport evenement te maken.

Organisator Frenk Degener die de wedstrijd ook in 2006 met succes organiseerde was buitengewoon tevreden over het verloop van de wedstrijd. Deze tevredenheid werd onderstreept door de atleten, sponsoren en bezoekers.

In de media

image

You may also like...
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Mogelijk ook nog interessant:close
Copy Protected by Chetans WP-Copyprotect.